Blog image

Povremena kratkotrajna i oštra zubobolja koja dođe i prođe, naizgled bez razloga i obrazloženja. Zato joj i ne pridajete neku posebnu pažnju, jer "nije to ništa ozbiljno". Češća i sve jača bol tokom nekoliko meseci i osetljivost zuba na toplo i hladno ... Izdržali ste i gore. Konačno, tek će Vas trajna i neizdrživa bol popraćena otokom naterati na odlazak stomatologu, a tada je najčešće prekasno. Da li Vam je poznat ovakav scenario? Nama je to gotovo svakodnevnica.

Puno je stvari u našem životu koje odlažemo i za koje "nikad nije kasno". Kad je reč o našem zdravlju, svakim sledećim danom u kojem nismo ništa preduzeli, situacija se samo pogoršava. Nemojte da se dovedete u bezizlaznu situaciju i čekajući zadnji trenutak da uradite nešto za sebe i svoje zdravlje. Obratite nam se s poverenjem i dogovorite besplatni prvi pregled, nakon kojeg ćemo Vam napraviti ponudu i plan Vaše terapije.

Verujemo kako smo Vas podstakli na povlačenje prvog poteza radi očuvanja Vašeg zdravlja i lepšeg osmeha. Stupite u kontakt sa nama – dogovorite Vaš pregled ili nam postavite pitanje putem kontakt-obrasca na našoj web stranici i odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku, ili potražite informaciju telefonskim putem.

Reagovati na vreme i sprečiti bilo kakve veće intervencije na Vašim zubima – to je najbolje rešenje te istovremeno i naša najbolja preporuka.

Prvi rođendan Primus dental centra

Prvi rođendan Primus dental centra

Prolećni popust 50% na tretman izbeljivanja zuba

Prolećni popust 50% na tretman izbeljivanja zuba

Svečano otvaranje Primus Dental Centra

Svečano otvaranje Primus Dental Centra

Imate li  problem sa škripanjem ili stiskanjem zuba tokom noći?

Imate li problem sa škripanjem ili stiskanjem zuba tokom noći?

Pogledaj ostale