Dentalni implantati

Implantati, mostovi, proteze… Želite svom licu da vratite osmeh pun samopuzdanja, a niste sigurni koje bi od ovih rešenja bilo najbolje za Vas?

Nema univerzalnog odgovora, pošto se svakom pacijentu pristupa individualno, pa se optimalna rešenja predlažu tek nakon detaljnog pregleda i razgovora sa Vama. Ipak, jedno je sigurno – kvalitet i trajnost idu u korist sve većeg broja ugrađenih implantata kako kod nas, tako i u čitavom svetu.

Još od 1960. godine kad su ugrađeni prvi implantati pa do današnjih dana, ljudi su širom sveta ugrađivanjem implantata trajno rešili probleme izgubljenih zuba. Šta su dentalni implantati? Pojednostavljeno, to su šarafi od titanijuma koji se ugrađuju u gornju ili donju viličnu kost kako bi nosili protetski rad ( krunice,mostovi) . Izrađuju se kao što je rečeno od titanijuma, a on zahvaljujući svojim osobinama gotovo idealno srasta sa kosti.

Vaše zadovoljstvo je naš prioritet, zato se možete potpuno pouzdati kako u kvalitet ugrađenih implantata, tako i u naše stručno znanje. Ugrađujemo isključivo visokokvalitetne i sertifikovane dentalne implantate. Mi se brinemo o Vašem zdravlju i zadovoljstvu od trenutka Vašeg prvog dolaska kod nas, pri čemu ćemo za Vas izraditi precizan plan implantološke terapije, pa do napuštanja Primus – dental centra s novim, blistavim osmehom.

Zašto odabrati Primus – dental centar? Kod nas se uvek koriste najmodernije tehnologije i mi nudimo sve stomatološke usluge na jednom mestu. Kvalitetnom uslugom u potpunosti pratimo sve svetske trendove, a cene implantata i svih stomatoloških usluga, bitno su povoljnije u odnosu na one u našem okruženju.

Put od bezube vilice do lepog osmeha nikad nije bio kraći, jednostavniji i pouzdaniji. Sačuvajte i Vi Vaše zdravlje i vratite izgubljeno samopouzdanje.

Lep osmeh uvek je u modi!

Ovo smo mi

Ovo smo mi

Uputstvo o merama prevencije i mere zaštite za korona virus – COVID-19

Uputstvo o merama prevencije i mere zaštite za korona virus – COVID-19

Kako ukloniti bele mrlje sa zuba

Kako ukloniti bele mrlje sa zuba

Požuteli zubi - najefikasniji metod izbeljivanja

Požuteli zubi - najefikasniji metod izbeljivanja

Pogledaj ostale