Csillogó mosolyra vágyik? Nálunk jó helyen jár

A mi küldetésünk, hogy ismét ragyogjon a mosolya!

Célunk, hogy kellemes, biztonságos, és főként fájdalommentes kezeléseket nyújtsunk

Legyen az Ön mosolya a mi feladatunk

Minőségi kezelések

Legyen gyönyörű mosolya – segítünk!

Látogasson el Szabadkára és Palicsra, mi pedig közben megszépítjük a mosolyát minőségesen, fájdalommentesen és kedvező áron

A Primus fogászati központban minőségi kezeléseket kínálunk jutányos áron. Külföldi vendégeink számára rövid idő alatt megtervezzük a teljes kezelési tervet, az állapotfelméréstől a terápia lezárásáig. Így szabadkai tartózkodásuk alatt pácienseinknek lesz idejük relaxációra és városnézésre, mi pedig emellett elvégezzük a szükséges fogászati beavatkozásokat is, így végül csillogó mosollyal utaznak haza. Minden fogászati eljárásban a legkorszerűbb módszerekkel és anyagokkal dolgozunk, minőségi munkánkért garanciát vállalunk.

A fogászati turizmus csomagunkban széleskörű, mindent átfogó szolgáltatást nyújtunk – MINDENT EGY HELYEN. Idetartozik a szakszerű fogászati ellátás, szállásfoglalás, városnézés és helyi, szabadkai és palicsi jellegzetességek megismerése. Rövid határidővel dolgozunk, kedvező áron.

A fogászati turizmus csomagunk a következőket tartalmazza:

  • Ingyenes tanácsadás – Az első lépés egy ingyenes, professzionális és teljes körű fogászati kivizsgálás és állapotfelmérés. A vizit alkalmával feltérképezzük a páciens fogászati szükségleteit és kialakítjuk a kezelési tervet.
  • Kezelési terv összeállítása – Az elsődleges konzultációt követően eldöntjük, hogy milyen terápiás menetet válasszunk, milyen ütemtervet kövessünk, majd, tekintetbe véve a páciens időbeosztását és elfoglaltságát, egyeztetjük az első látogatás időpontját és a kezelések kezdetét. Emellett elkészítjük a garantáltan kedvező árajánlatot is.
  • Utazás, szállás és személyszállítás – Függetlenül attól, hogy Szerbiából vagy külföldről érkezik, a csomagunk természetesen tartalmazza a szállásfoglalást és ideutazás megszervezését is.

Látogasson Szabadkára és Palicsra és közben megszépítjük mosolyát minőségesen, fájdalommentesen és kedvező áron.

Akár 70%-os megtakarítás a fogászati kezelések árából? Egyedi fogászati kezelés csomag egy szabadkai látogatással egybekötve? Próbálja ki és bízza ránk a mosolyát!

Fogászati turizmus szempontjából Szerbia kimondottan vonzó úti cél, mert minőséges szolgáltatásokat nyújt elérhető áron. A Primus fogászati központban is fogászati kezeléseket és implantológiai beavatkozásokat széles palettájával várjuk az érdeklődő pácienseket. Gyors és minőséges munkát garantálunk jutányos áron.

Célunk az, hogy egy ilyen fogászati csomag alkalmával pácienseinknek a testi felüdülés mellett egy kis pihenést, nyugalmat és kikapcsolódást is biztosítsunk, mi pedig munkatársainkkal egy új, csillogó mosolyt varázsolunk az arcára. Látvány a léleknek: Szabadka város Közép-Európa egyik rejtett kincse, a központ és környéke számos felfedeznivalót, látnivalót kínál, így felüdülve, kipihenve, és nem utolsó sorban, megszépülve térhet vissza a mindennapokhoz. Látogatása természetesen nem ér véget a lezárt kezeléssel és megújult fogakkal. Munkákért garanciát vállalunk és rendszeres utóellenőrzéseket is biztosítunk a beavatkozásokat követően.

Köszönjük a bizalmat, hogy fogászati központunkat választja. Örömmel várjuk és megteszünk mindent azért, hogy ismét ragyogó mosolya legyen.

Szállás

stara-breza-2.jpg

Stara Breza 2

Szállás reggelivel a Stara Breza panzióban, Palicson kitűnő helyen, közel Szabadka központjához és 35 kilométerre Szegedtől. A vendégek többsége nagyon elégedett a szállás fekvésével és szolgáltatásával. Jó összeköttetés, tóparti pihenés és fogászati kezelés, mindez egy helyen, elérhető áron.

BŐVEBBEN
Apartman Blue

Apartman Blue

Az "Apartment Blue" egy modern, bútorozott lakás Szabadka központjában. Világos, funkcionális, ideális szálláshely gyermekes családok számára, valamint olyan üzletemberek vagy turisták számára, akik szeretnék megismerni a Szabadkával.

BŐVEBBEN
hotel-prezident.jpg

Hotel Prezident

A Hotel Prezident látványos fekvését nehéz túlszárnyalni. A szállás Palicson, közvetlenül a palicsi tó partján található, a százéves Nagy Park tövében. A vendégek élvezhetik a tópart nyújtotta csendet, nyugalmat, és naplementés sétákat ebben az ideális környezetben.

BŐVEBBEN