Csillogó mosolyra vágyik? Nálunk jó helyen jár

A mi küldetésünk, hogy ismét ragyogjon a mosolya!

Célunk, hogy kellemes, biztonságos, és főként fájdalommentes kezeléseket nyújtsunk

Legyen az Ön mosolya a mi feladatunk

Minőségi kezelések

Legyen gyönyörű mosolya – segítünk!

Rólunk

A mi küldetésünk, hogy ismét ragyogjon a mosolya!

A Primus fogászati központban a legkorszerűbb felszereléssel dolgozunk, sokéves tapasztalattal és szaktudással rendelkezünk, minőséges fogászati munkák végzünk, amiért garanciát is vállalunk. Munkatársaink állandó továbbképzése és szakmai tapasztalata alapján a szakterületük legjobbjai közé tartoznak. Rendelőnkben mindennemű fogászati kezelést és sebészeti beavatkozást helyben el tudunk végezni. Számunkra a páciensek mindig első helyen állnak. Valljuk, hogy a sikeres kezelés titka, hogy nem a fogakat, hanem a személyt kezeljük, ebben pedig sokat segít, ha alaposan megismerjük páciensünket, így igényeinek megfelelően alakítjuk ki a kezelési tervet. Csakis ilyen hozzáállással tudunk ügyfeleinknek egy életen át tartó tökéletes mosolyt nyújtani.

Weboldalunkon megtalálhatja a leggyakoribb fogászati kezelésekkel kapcsolatos információkat, valamint tájékozódhat a szájsebészeti beavatkozásokról is. Ha bármi kérdése van a szájhigiéniával kapcsolatban, örömmel állunk rendelkezésére.

Függetlenül attól, hogy általános fogászat kezelésről, fogfehérítésről vagy komoly egészségügyi problémáról van szó, ami szájsebészeti beavatkozást és implantációt igényel, sokéves tapasztalatunk és állandó továbbképzéseink garanciát jelentenek, hogy a legjobb kezelést nyújtjuk elfogadható áron, ezzel pedig tündöklő mosolyt csalunk arcára.

Keressen fel minket és garantáljuk, hogy sugárzó mosolyt varázsolunk arcára

Kik vagyunk?

Dr. Boros Marika

dr Marika Boroš

Dr. Boros Marika szájsebész és implantológus szakfogorvos.

Dr. Boros Marika 1971-ben született Szabadkán. Diplomáját 1996-ban szerezte a zágrábi Fogorvosi Egyetemen, majd 2004-ben Belgrádban a Katonaorvosi Akadémián elvégezte a szájsebészet és implantológia specializációt.

Több mint 20 éves munkatapasztalattal rendelkezik a fogászat, szájsebészet és implantológia területén..

Szájsebészeti és implantológiai szaktudását állandóan továbbfejleszti szakmai kurzusokon. Részt vett számos továbbképzésen, többek között Nürnbergben, Rómában és Budapesten.

Szájsebész és implantológia specialistaként rendszeresen végez szájsebészeti, implantológiai, fogszabályzási és parodontológiai beavatkozásokat.

Tagja a Szerbiai Orvosi Kamarának, valamint a Szerbiai Szájsebészeti Társaságnak is.

A Szabadkai Fogászok Egyesületének elnöke.

Szerbül, magyarul és angolul is beszél.

Dr. Milenković Kotlajić Sonja

dr Sonja Milenković Kotlajić

Dr. Milenković Kotlajić Sonja gyermek - és preventív fogszakorvos.

Dr. Milenković Kotlajić Sonja 1981-ben született Szabadkán. A Fogorvosi Egyetemen Belgrádban 2009-ben szerzett diplomát, majd 2017-ben befejezte a specializációt is gyermek - és preventív fogászaton a belgrádi Fogorvosi Egyetemen.

Gyermek - és preventív fogászaton kívül modern esztétikai és fogszabályzási beavatkozásokat is végez.

Szaktudását különféle szakképzéseken fejlesztette, többet között Bécsben, Budapesten és Belgrádban.

Tagja a Szerbiai Orvosi Kamarának, valamint a Szerbiai Preventív Gyermekfogorvosok Társaságának is.

Szerbül, magyarul és angolul is beszél.

Időpontfoglalás

Minden páciensünk első vizsgálata a Primus fogászati központban ingyenes. A vizsgálat alatt elvégzünk egy állapotfelmérést és feltérképezzük a fogászati problémáit. Így képet kapunk arról, hogy milyen módszerekkel tudunk a legjobban

A fogászati beavatkozások és szolgáltatások minősége a következő négy fontos tényezőtől függ:

Minőség

A minőséget a nálunk használatos jó minőségű anyagot biztosítják – egytől egyig ellenőrzött, minősített és a világban elismert márkás anyagokat használunk.

1

Tapasztalat

A velünk együttműködő fogtechnikusok sokéves tapasztalata, akik a fogpótló munkákat elkészítik.

2

Tudás

Fogszakorvosaink rendszeresen részt vesznek szakmai továbbképzéseken, így a pácienseknek a legjobb kezelést biztosítják.

3

Korszerű felszerelés

Korszerű, világmárkás és minőséges felszereléssel dolgozunk, hogy kezeléseinkkel a legjobb eredményeket érjük el.

4